Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Renstekstårta
Renstekstårta
60+ min
Buffé
Förrätt
•
Se kommentarer
Renstekstårta är en perfekt förrätt eller bufférätt. Renköttet kan bytas ut mot rökt nötrulle.
Andra liknande recept
30 min
Tunnbrödsrullar med rökt renkött och pepparrot
(3)
Budget
Klassisk gubbröra
(45)
Budget
30 min
Fransk potatissallad
(25)
45 min
Smulpaj
(2016)
Budget
25 min
Kladdkakemuffins
(1787)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Mixa brödet och blanda med smöret. Platta ut det i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
Låt gelatinet ligga i kallt vatten i 5 min. Ta upp gelatinet och smält det i en liten kastrull på svag värme.
Blanda kvarg, gräddfil, kött, rädisor, salt och peppar. Rör ner gelatinet.
Häll blandningen i formen. Låt stelna i kyl minst 3 tim.
Strö över persilja vid servering.
Klart!
Ingredienser
Strimlat rökt renkött
200 g
Mörk kavring
200 g
Svenskt Smör från Arla®, smält
75 g
Gelatinblad
3
Arla Köket Kesella® Kvarg
250 g
Arla Ko® Gräddfil
3 dl
Grovhackade rädisor
1 dl
Salt
2 krm
Svartpeppar
½ tsk
Hackad färsk persilja
1 dl
Andra liknande recept
30 min
Tunnbrödsrullar med rökt renkött och pepparrot
(3)
Budget
Klassisk gubbröra
(45)
Budget
30 min
Fransk potatissallad
(25)
45 min
Smulpaj
(2016)
Budget
25 min
Kladdkakemuffins
(1787)
20 min
Enkel potatissallad
(295)
Budget
30 min
Spetskål i ugn
(47)
30 min
Sommarsallad
(8)
60+ min
Lyxig smörgåstårta med räkor och lax
(534)
20 min
Tzatziki
(125)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum