Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Tomatsoppa med bakade ägg
Tomatsoppa med bakade ägg
20 min
•
Se kommentarer
En festlig variant på tomatsoppa som serveras med ost- och oreganobakade ägg.
Andra liknande recept
20 min
Spenatsoppa
(647)
Budget
Köttfärssoppa
(177)
Budget
30 min
Grön ärtsoppa
(957)
1 tim
Ramen med biff, brynt smör och svart vitlök
(722)
30 min
Morotssoppa
(484)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Sätt ugnen på 200°.
Smörj 4 ugnssäkra portionsformar.
Vispa ihop ägg, ost och oregano i en bunke. Fördela äggsmeten i formarna. Tillaga i mitten av ugnen ca 15 min.
Värm soppan i en kastrull under omrörning. Stjälp upp äggen i djupa tallrikar och häll soppan över.
Klart!
Näringsvärden, per port
Energi:
290 kcal
Protein:
15 g
Kolhydrater:
14 g
Fett:
18 g
Ingredienser
Kelda® ekologisk tomatsoppa
1 liter
Ägg
4
Arla Köket® riven ost gratäng
2 dl
Torkad oregano
1 tsk
Andra liknande recept
20 min
Spenatsoppa
(647)
Budget
Köttfärssoppa
(177)
Budget
30 min
Grön ärtsoppa
(957)
1 tim
Ramen med biff, brynt smör och svart vitlök
(722)
30 min
Morotssoppa
(484)
45 min
Rabarbersoppa
(32)
Budget
40 min
Nässelsoppa med mjukkokt ägg och rostad lök
(131)
Budget
30 min
Gazpacho
(32)
Budget
20 min
Fisksoppa
(600)
30 min
Blomkålssoppa
(1032)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum