Knäckbräck
•

Koka knäcken extra länge så blir den hård och går att bryta. Inget spill med knäckformar.
Ingredienser
2 dl | |
Ljus sirap
|
2 dl |
Strösocker
|
2 dl |
Rostade cashewnötter
|
2 dl |
Hasselnötter
|
1 dl |
Valnötter
|
1 dl |
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
51 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 4 % | 0,5 g |
Fett: | 52,1 % | 3 g |
Kolhydrater: | 43,9 % | 5,5 g |

Video
Bästa knäcktipsen
Vår provkökskock Lotta ger dig alla knepen för att lyckas med julens godaste knäck. God jul från oss på Arla!

