Grillad fisk med mangoröra och limesås
25 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Friska fruktsmaker i fin kombination till grillad fisk.
Ingredienser
Rödingfiléer
|
600 g |
---|---|
2 msk | |
Vitlöksklyfta, finriven
|
1 |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Mogen mango
|
1 |
Strimlad purjolök
|
2 msk |
Färsk röd chili, hackad
|
½ |
2 dl | |
Lime, finrivet skal och pressad saft
|
1 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Den hackade chilin kan ersättas med sambal oelek
Näringsvärden, per port
Energi:
486 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 26,7 % | 31,9 g |
Fett: | 63 % | 34,6 g |
Kolhydrater: | 10,3 % | 12,3 g |

