Bönor i vinägrett
30 min
Buffé
Förrätt
•

Tre sorters bönor i underbar vinägrett. När du marinerar rödlöken lockas både fin färg och smak fram.
Ingredienser
Skärbönor
|
100 g |
---|---|
Vaxbönor
|
100 g |
Färsk haricots verts
|
100 g |
Rödlöksvinägrett:
Rödlök
|
1 |
---|---|
Rödvinsvinäger
|
2 msk |
Dijonsenap
|
1 tsk |
Strösocker
|
1 tsk |
Olivolja
|
4 msk |
Salt och peppar
|
Vattenkrasse
|
1 dl |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
152 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 5,9 % | 2,2 g |
Fett: | 77,3 % | 13,3 g |
Kolhydrater: | 16,8 % | 6,3 g |

