Bakad potatis med räkröra
1 tim
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Bakad potatis i ugn med en god röra på räkor och rökt lax. Färdig crème fraiche med smak av dill, vinäger och svartpeppar gör det till en snabb variant av skagenröra.
Ingredienser
Bakpotatisar
|
4 |
---|
Räkröra:
Skalade räkor
|
250 g |
---|---|
Rödlök
|
1 |
2 dl | |
Hackad färsk dill
|
½ dl |
Svartpeppar
|
2 krm |
Salt
|
2 krm |
Vit balsamvinäger
|
1 tsk |
Kallrökt lax
|
100 g |
Blandad grönsallad
|
1 liter |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
451 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6,3 g |
Protein: | 20,2 % | 22,4 g |
Fett: | 39 % | 19,9 g |
Kolhydrater: | 40,8 % | 45,4 g |

