Dumplings med kyckling
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•

Dumplings är små fyllda, kinesiska degknyten som gärna dippas i smakrik sås. Wontondeg hittar du i asiatiska butiker eller gör själv efter vårt recept.
Ingredienser
Fyllning:
Salladslökar
|
5 |
---|---|
Vitlöksklyfta
|
1 |
Kycklingfärs
|
400 g |
2 msk | |
Riven färsk ingefära
|
1 tsk |
Salt
|
1 tsk |
Wontondeg
|
1 förp |
---|
Dipsås:
Färsk röd chili
|
½ |
---|---|
Konc äppeljuice
|
2 msk |
Japansk soja
|
2 msk |
Till servering:
Jasminris
|
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
341 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 33 % | 27,7 g |
Fett: | 25,7 % | 9,9 g |
Kolhydrater: | 41,3 % | 34,7 g |
Serveringsförslag:

