Ägghalvor med romröra

Ägghalvor med romröra

20 min Buffé Förrätt
Ägghalvor med löjrom och färsk körvel är en fin smakkombination. Röran är även god att servera till färskpotatis eller på nystekt råraka.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/agghalvor-med-romrora/

Gör så här

  • Vispa crème fraiche till en fast kräm. Blanda med ost och hälften av rommen. Salta och smaka av med peppar.
  • Skala och halvera äggen. Fyll äggen med romkrämen. Toppa med resterande rom, lök och körvel.
Klart!
Energi:

75 kcal

Protein: 6 g
Kolhydrater: 1 g
Fett: 5 g

Ingredienser

¾ dl
30 g
Löjrom
80 g
Salt
1 krm
Nymalen svartpeppar
Hårdkokta ägg
6
Finhackad rödlök
1 msk
Färsk körvel
½ kruka