Biffkebab

Biffkebab

30 min Huvudrätt
Biffkebab med pepparkakskrydda, spiskummin och koriander. Servera vår kebab med den goda vitlökssåsen, bröd och favoritgrönsakerna.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/biffkebab/

Gör så här

  • Rör ihop såsen och ställ kallt.
  • Strimla köttet. Skala och skiva löken.
  • Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna. Tillsätt löken och låt den fräsa med. Salta och krydda med pepparkakskrydda och spiskummin.
  • Hacka koriandern och strö över köttet.
  • Skala, kärna ur och skär avokadon i bitar. Skär chilin i ringar. och limen i klyftor.
  • Servera med sås, bröd och grönsaker.
Klart!
Energi:

355 kcal

Protein: 26 g
Kolhydrater: 25 g
Fett: 16 g

Ingredienser

Lövbiff
400 g
Små gula lökar
2
2 msk
Salt
½ tsk
Pepparkakskrydda
1 tsk
Malen spiskummin
½ tsk
Färsk koriander
1 kruka
Vitlökssås
2 dl
Pressad vitlöksklyfta
1
Tortillabröd
4
Avokado
1
Röd chili
½
Lime
1
Machésallad
60 g