Gnocchi med tomatsås och broccoli

Gnocchi med tomatsås och broccoli

45 min Huvudrätt
Gnocchi i tomatsås - en supersnabb variant på den italienska klassikern. Det här receptet gör du på ett kick! Var noga när du kokar både broccolin och gnocchin så de blir al dente. Toppa gnocchin med salvia och servera. Om du har extra tid är det inte alls svårt att göra egen gnocchi.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/gnocchi-med-tomatsas-och-broccoli/

Gör så här

  • Skär av broccolibuketterna. Skala och skär stammen i mindre bitar.
  • Koka gnocchin enligt anvisning på förpackningen.
  • Koka broccolin ca 2 min. Häll av och skölj i kallt vatten.
  • Värm pastasåsen under omrörning. Tillsätt broccoli och gnocchi. Smula över paneer och peppra. Strö salvia över gnocchin och servera.
Klart!
Energi:

350 kcal

Protein: 15 g
Kolhydrater: 51 g
Fett: 9 g

Ingredienser

Broccoli
250 g
Potatisgnocchi
500 g
4 dl
Svartpeppar
2 krm
150 g
Hackad färsk salvia
½ dl
Inkluderad