Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Grekisk kaviardipp med rödlök
Grekisk kaviardipp med rödlök
10 min
•
Se kommentarer
En variant av den grekiska romröran taramosalata. Röd stenbitsrom passar bra till den milda yoghurtens gräddiga smak.
Andra liknande recept
20 min
Tzatziki
(125)
10 min
Rhode island-dressing
(25)
15 min
Gräddfilssås med vitlök och gräslök
(64)
40 min
Potatisklyftor i ugn med vitlöksdipp
(29)
Budget
10 min
Fetaoströra
(8)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Skala och finhacka löken.
Blanda ihop alla ingredienser till dippen. Ställ i kyl.
Klart!
Ingredienser
Arla Köket® grekisk yoghurt 10%
4 dl
Rödlök
1
Röd stenbitsrom
75 g
Hackad färsk persilja
½ dl
Andra liknande recept
20 min
Tzatziki
(125)
10 min
Rhode island-dressing
(25)
15 min
Gräddfilssås med vitlök och gräslök
(64)
40 min
Potatisklyftor i ugn med vitlöksdipp
(29)
Budget
10 min
Fetaoströra
(8)
10 min
Tartarsås
(14)
15 min
Löjromschips
(6)
10 min
Pesto med rucola
(28)
50 min
Hemmagjord ketchup
(16)
5 min
Dillsås
(32)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum