Indisk grönsakspytt

Indisk grönsakspytt

30 min Huvudrätt
Kryddmixen med nejlikor och ingefära sprider en härlig doft.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/indisk-gronsakspytt/

Gör så här

  • Skala potatis och morötter och skär dem i lite större tärningar. Dela blomkålen i små buketter.
  • Fräs garam masala och gurkmeja i smör i en stor stekpanna. Lägg ner grönsakerna, salta och stek ca 15 min. Strö över koriander.
  • Smaksätt yoghurten med vitlök och mynta.
  • Servera med såsen och bröd.
Klart!
Energi:

405 kcal

Protein: 12 g
Kolhydrater: 58 g
Fett: 12 g

Ingredienser

Potatisar
6
Morötter
2
Blomkålshuvud
½
Garam masala
1 tsk
Malen gurkmeja
½ tsk
2 msk
Salt
1 tsk
Hackad färsk koriander
2 msk
Sås:
2 dl
Vitlöksklyfta
1
Hackad färsk mynta eller 1 tsk torkad
2 tsk