Jordgubbscrostini

Jordgubbscrostini

15 min Buffé Efterrätt
En enkel jordgubbsbakelse - lika god till förrätt som till efterrätt.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/jordgubbscrostini/

Gör så här

  • Sätt ugnen på grill.
  • Bred smör på brödet. Rosta det i ugnen i några minuter, passa noga så det inte bränns.
  • Pudra över lite florsocker och kanel. Låt bröden svalna.
  • Smaksätt kvarg med florsocker och fördela det på bröden.
  • Skiva jordgubbarna och lägg på dem. Garnera med citronmeliss.
Klart!
Energi:

240 kcal

Protein: 8 g
Kolhydrater: 32 g
Fett: 9 g

Ingredienser

Smal baguette
12 skivor
Svenskt Smör från Arla®
1 msk
Strösocker
1 tsk
Malen kanel
½ tsk
Topping:
2 dl
Florsocker
½ dl
Jordgubbar
12
Citronmeliss