Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Ädelostpizza
Ädelostpizza
35 min
Huvudrätt
Förrätt
•
Se kommentarer
Ädelost och päron är en underbar smakkombination. Och med färsk rosmarin förhöjs smaken ytterligare. Servera gärna denna pizza som förrätt eller som snacks innan maten.
Andra liknande recept
Budget
1 tim
Pizzadeg
(981)
60+ min
Pizza
(183)
Budget
15 min
Pinsa
(33)
10 min
Snabb pizzadeg utan jäst
(1116)
Budget
1 tim
Pizzasallad
(34)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Värm ugnen till 250°. Ställ in en plåt i ugnen så den blir varm.
Forma 4 pizzor genom att sträcka och trycka ut degen på bakplåtspapper. Skiva päronet riktigt tunt, gärna med mandolin.
Bred ädelostkrämen på pizzorna. Strö över cheddar och lägg på päron. Strö över rosmarin.
Dra över pappret med pizzan till den varma plåten. Grädda i mitten av ugnen 7–10 min.
Toppa de nygräddade pizzorna med flingsalt och svartpeppar.
Klart!
Näringsvärden, per portion
Energi:
798 kcal
Protein:
30 g
Kolhydrater:
95 g
Fett:
31 g
Ingredienser
Färdiga pizzadegar à 400 g
2
Päron
1
Kvibille® Ädel Creme
170 g
Kvibille® Riven ost cheddar
150 g
Färsk rosmarin
2 kvistar
Flingsalt
Nymalen svartpeppar
Andra liknande recept
Budget
1 tim
Pizzadeg
(981)
60+ min
Pizza
(183)
Budget
15 min
Pinsa
(33)
10 min
Snabb pizzadeg utan jäst
(1116)
Budget
1 tim
Pizzasallad
(34)
Budget
Napolitansk pizza
(12)
Budget
Kalljäst pizzadeg
(32)
Budget
60+ min
Surdegspizza
(6)
Budget
Glutenfri pizzadeg
(27)
Pinsadeg
(8)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum