Amerikanska bananpannkakor med lönnsirap
20 min
Brunch
Efterrätt
Frukost
Mellanmål
•
&format=webp)
Dessa amerikanska banapannkakor är fluffiga och söta av den mosade bananen. Ett utmärkt sätt att ta tillvara på övermogna bananer! Servera dem nystekta med karamelliserad banan och lönnsirap. Ett underbart inslag till brunch eller lyxfrukost!

Ingredienser
Ägg
|
1 |
---|---|
Arla Ko® Mild yoghurt vanilj, ekologisk
|
3 dl |
Banan, mogen
|
1 |
Vetemjöl
|
3 dl |
Bakpulver
|
2 tsk |
Salt
|
½ tsk |
30 g |
Till servering:
Bananer
|
2 |
---|---|
25 g | |
Lönnsirap
|
½ dl |
Gör så här
Till servering:
Supersnabb brynt smör och lönnsirap-sås till pannkakorna? Smält lite Bregott Brynt Smör i mikron och vispa ner lagom mängd lönnsirap. Och vips, så har du den godaste såsen till dina amerikanska pannkakor.
Näringsvärden, per styck med tillbehör
Energi:
180 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 4 g |
Kolhydrater: | 27 g |
Fett: | 6 g |

