620 kcal
Protein: | 27 g |
Kolhydrater: | 35 g |
Fett: | 40 g |
Hälleflundra
|
400 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Olivolja
|
1 msk |
Krossade vitlöksklyftor
|
2 |
Torkade trattkantareller
|
4 dl |
---|
Vatten
|
6 msk |
---|---|
Ättiksprit 12%
|
2 msk |
Strösocker
|
4 msk |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
½ krm |
Chili flakes
|
1 krm |
Riven pepparrot
|
2 msk |
---|---|
Färsk gräslök
|
1 msk |
Jordärtskockor
|
600 g |
---|---|
Äpplen
|
3 |
Gul lök
|
1 |
Hackad vitlöksklyfta
|
1 |
2 msk | |
½ dl | |
Citronsaft
|
1 tsk |
Salt
|
|
Svartpeppar
|
100 g | |
Salt
|
1 krm |
Vitvinsvinäger
|
1 tsk |
Forellrom
|
50 g |
Färsk dill
|