Barbequecoleslaw med jalapeno och rödkål
1 tim 15 min
Snabbmat
•

Snyggt rosa coleslaw med fruktig hetta från jalapeno och extra rökighet från de knapriga nötterna. Smakar bra till hamburgare, revbensspjäll och lax.
Ingredienser
Rödkål
|
150 g |
---|---|
Morot
|
1 |
Syrligt grönt äpple
|
1 |
Skivad inlagd jalapeño
|
1 msk |
1 dl | |
Majonnäs
|
½ dl |
Salt
|
½ tsk |
Strösocker
|
1 krm |
Barbeque- nötter
|
3 msk |
---|
Gör så här
Nötter eller mandlar med barbequesmak ger både sälta, rökt smak och tuggmotstånd. Du hittar dem i affärens snackshylla.
Näringsvärden, per port
Energi:
180 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 2 g |
Kolhydrater: | 9 g |
Fett: | 15 g |

