Boeuf Lyonnaise
30 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
&format=webp)
En lyxig pytt i panna på franskt vis, med stora bitar av kött, råstekt potatis och lök. Till pytt i panna kan du ta det kött du har till hands, kanske rester från kvällen innan.
Ingredienser
Gula lökar
|
2 |
---|---|
Potatis
|
600 g |
2 msk | |
Rostbiff, kokt rimmad oxbringa eller julskinka
|
400 g |
Rödvinsvinäger
|
1 msk |
Worcestershiresås
|
1 tsk |
Salt
|
1 tsk |
Grovmalen svartpeppar
|
½ tsk |
Hackad färsk persilja
|
½ dl |
Gör så här
Efter det fortsätter man enligt receptets beskrivning.
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
510 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 34 g |
Kolhydrater: | 27 g |
Fett: | 29 g |

