Bönor i vinägrett
30 min
Buffé
Förrätt
•

Tre sorters bönor i underbar vinägrett. När du marinerar rödlöken lockas både fin färg och smak fram.
Ingredienser
Skärbönor
|
100 g |
---|---|
Vaxbönor
|
100 g |
Färsk haricots verts
|
100 g |
Rödlöksvinägrett:
Rödlök
|
1 |
---|---|
Rödvinsvinäger
|
2 msk |
Dijonsenap
|
1 tsk |
Strösocker
|
1 tsk |
Olivolja
|
4 msk |
Salt och peppar
|
Vattenkrasse
|
1 dl |
---|
Gör så här
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
165 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 2 g |
Kolhydrater: | 6 g |
Fett: | 15 g |

