Cannelloni med spenat och skinka

50 min Huvudrätt Lunch Middag
Cannelloni med spenat och skinka

Cannelloni går snabbt att laga med färska lasagneplattor och färdig ostsås. Fyll pastaplattorna med spenat och rökt skinka, rulla till cannelloni, och gratinera i ugnen.

Ingredienser

Fryst spenat
250 g
Gul lök
1
Vitlöksklyfta
1
Rökt skinka
200 g
1 msk
Salt
½ tsk
Svartpeppar
1 krm
Färska lasagneplattor
1 förp
Kelda® Pastasås fyra ostar
4 dl

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225° eller 200° varmluft.
  • Tina spenaten och krama ur vätskan.
  • Skala och hacka lök och vitlök. Skär skinkan i strimlor.
  • Fräs spenat och lök i smör-&rapsolja. Tillsätt skinkan mot slutet. Salta och peppra.
  • Fördela fyllningen på lasagneplattorna. Rulla ihop och lägg dem i en smord ugnssäker form.
  • Häll över såsen och gratinera i mitten av ugnen ca 20 min.
Klart!

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

Energi:

580 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 37 g
Kolhydrater: 76 g
Fett: 14 g
https://www.arla.se/recept/cannelloni-med-spenat-och-skinka/