Cannelloni med spenat och skinka
50 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Cannelloni går snabbt att laga med färska lasagneplattor och färdig ostsås. Fyll pastaplattorna med spenat och rökt skinka, rulla till cannelloni, och gratinera i ugnen.
Ingredienser
Fryst spenat
|
250 g |
---|---|
Gul lök
|
1 |
Vitlöksklyfta
|
1 |
Rökt skinka
|
200 g |
1 msk | |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Färska lasagneplattor
|
1 förp |
Kelda® Pastasås fyra ostar
|
4 dl |
Gör så här
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
580 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 37 g |
Kolhydrater: | 76 g |
Fett: | 14 g |

