Cannelloni med vitost och spenat
40 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Cannelloni är pastarullar gjorda på färska lasagneplattor som du lätt kan variera fyllningen i. Här är en vegetarisk variant med spenat, ost och smaksatt crème fraiche.
Ingredienser
Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
|
4 dl |
---|---|
Fryst bladspenat, tinad
|
250 g |
150 g | |
250 g | |
Vitlöksklyfta
|
1 |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
2 krm |
Färska lasagneplattor
|
250 g |
Hackad färsk persilja
|
2 msk |
Till servering:
Salladsmix
|
65 g |
---|
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
470 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 25 g |
Kolhydrater: | 45 g |
Fett: | 20 g |

