Cannelloni med zucchini och valnötter
1 tim 10 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Vegetariska cannelloni med färsk pasta och färdig sås går snabbt att göra. Valnötterna bidrar med god smak, fint tuggmotstånd och nyttigt fett.
Ingredienser
Färska lasagneplattor
|
200 g |
---|---|
Gul lök
|
1 |
Zucchini, ca 350 g
|
1 |
Bladspenat
|
65 g |
150 g | |
Pesto
|
1½ msk |
Valnötter, grovhackade
|
1 dl |
Salt och peppar
|
|
Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
|
4 dl |
2 dl |
Gör så här
Näringsvärden, per port inkl sallad
Energi:
505 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 17 g |
Kolhydrater: | 29 g |
Fett: | 36 g |

