Ceviche på pilgrimsmusslor
1 tim 15 min
Förrätt
•
&format=webp)
Ceviche är en latinamerikansk delikatess på rå fisk eller skaldjur som marineras med lime och chili. Servera på nachos som tilltugg eller förrätt.
Ingredienser
Frysta pilgrimsmusslor
|
8 |
---|---|
Lime
|
saft av 2 |
Finhackad röd chili
|
1 msk |
Salt
|
½ tsk |
Tomatsalsa:
Tomater
|
2 |
---|---|
Rödlök
|
½ |
Vitlöksklyfta
|
1 |
Färsk koriander
|
½ kruka |
Chili flakes
|
½ tsk |
Strösocker
|
1 tsk |
Vitvinsvinäger
|
1 msk |
Salt
|
½ tsk |
Till servering:
150 g | |
Nachochips
|
|
Färsk koriander
|
Gör så här
Tomatsalsa:
Till servering:
Serveringsförslag:
Näringsvärden, per per port
Energi:
180 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 7 g |
Kolhydrater: | 11 g |
Fett: | 12 g |

