Parmachips med fikon och crème fraiche
25 min
Förrätt
•
&format=webp)
Rostad parmaskinka och getostkräm på smörstekt bröd med fikon och timjan. Ett perfekt tilltugg eller förrätt! Det går bra att förbereda både chipsen och getostkrämen en stund före servering. Sen är det bara att toppa det smörstekat brödet när det är dags att servera!
Ingredienser
Lufttorkad skinka
|
4 skivor |
---|---|
Falbygdens® Getost
|
75 g |
1 dl | |
Färsk timjan
|
10 kvistar |
Flingsalt
|
½ tsk |
Baguette
|
8 skivor |
2 msk | |
Färska fikon eller 1 päron
|
2 |
Nymalen svartpeppar
|
2 krm |
Gör så här
Fikonen kan ersättas med päron.
Näringsvärden, per st
Energi:
170 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 0,9 g |
Protein: | 6,2 g |
Kolhydrater: | 12,7 g |
Fett: | 10,5 g |

