Coleslaw på primörer

1 tim 20 min Snabbmat
Coleslaw på primörer

En krispig och krämig coleslaw är ett fräscht och gott tillbehör till såväl kött som fisk. Perfekt till hamburgare och kryddiga korvar också.

Ingredienser

Vitkål
200 g
Sockerärter
50 g
Rädisor
½ knippe
Färsk lök
½
1 dl
Majonnäs
½ dl
Senap
1 msk
Salt
½ tsk
Svartpeppar
1 krm

Gör så här

  • Finstrimla kålen. Strimla sockerärterna. Skiva rädisor och lök.
  • Blanda grönsakerna med matyoghurt, majonnäs, senap, salt och peppar.
  • Låt stå i kyl minst 1 tim före servering.
Klart!

Näringsvärden, per per port

Energi:

155 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 3 g
Kolhydrater: 6 g
Fett: 13 g
https://www.arla.se/recept/coleslaw-pa-primorer/