Enchiladas med kyckling och cottage cheese

25 min Huvudrätt Kvällsmat Lunch Matlåda Middag
Enchiladas med kyckling och cottage cheese

Enkla enchiladas att fixa när magarna kurrar. Använd färdiggrillad kyckling, KESO® Cottage cheese och ajvar relish som ger härlig smak till dessa enchiladas.

Ingredienser

Grillad kyckling
1
Rödlök
1
250 g
Mellanstora tortillabröd
8
150 g

Till servering:

Salladslökar
2
Rädisor
1 knippe
Cocktailtomater
250 g
Babyspenat
70 g
Lime
1

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225° eller 210° varmluft.
  • Bena ur och skär kycklingköttet i bitar. Skala och finhacka löken. Lägg i en skål och rör ner cottage cheese.
  • Fördela röran på tortillabröden. Rulla ihop, lägg i en ugnsform och strö över ost. Gratinera i ugn tills osten fått fin färg, ca 10 min.
  • Skiva salladslök och rädisor. Halvera tomaterna. Lägg i en skål och blanda med babyspenat. Smaksätt med finrivet skal och pressad saft av limen.
  • Toppa enchilads med salladen.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

510 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 39 g
Kolhydrater: 48 g
Fett: 17 g
https://www.arla.se/recept/enchiladas-med-kyckling-och-cottage-cheese/