Entrecôte med bearnaise och medelhavspotatissallad
25 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Somrig biff med färdig bearnaisesås. Servera en smakrik potatissallad till.
Ingredienser
Entrecote i skivor
|
600 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
2 msk |
Medelhavspotatissallad
Kall, kokt potatis
|
600 g |
---|---|
Salladslökar
|
6 |
Kärnfria oliver i olja
|
300 g |
Hackad färsk rosmarin
|
2 msk |
Flingsalt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Grillad paprika i olja
|
100 g |
---|---|
Rucola
|
25 g |
Bearnaisesås
|
2 dl |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
825 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 36 g |
Kolhydrater: | 36 g |
Fett: | 59 g |

