Fetaoströra
10 min
Brunch
Buffé
Förrätt
•
&format=webp)
Fetaoströra är gott att servera till allt från grillad kyckling, på smörstekt baguette, som en klick på din grillade färsbiff, som ett litet smakrikt tillbehör till rostade rotfrukter eller bara som en underbar dipp till kalla grönsaksstavar. Snabbt, lätt och enkelt! Vi smaksätter festoströran med färsk basilika och olivolja.

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
150 g | |
Liten vitlöksklyfta
|
1 |
Färsk basilika
|
½ kruka |
Kallpressad olivolja
|
2 msk |
Salt och svartpeppar
|
Gör så här
Näringsvärden, per portion
Energi:
156 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 7 g |
Kolhydrater: | 0 g |
Fett: | 14 g |

