Fiskpudding
1 tim
Huvudrätt
Frysbar
•
&format=webp)
En klassisk fiskpudding smaksatt med citronskal, brynt smör och färskriven pepparrot, serverad med små fina ärtor. Det funkar lika bra med vilken vit fisk som helst, ta den du gillar bäst!

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Grötris
|
1½ dl |
---|---|
Vatten
|
2 dl |
5 dl | |
Torskfilé eller kolja
|
600 g |
Ägg
|
3 |
2 dl | |
Citron, finrivet skal
|
1 |
Färskriven muskotnöt
|
1 krm |
Salt och svartpeppar
|
Till servering:
100 g | |
Frysta gröna ärter
|
250 g |
Färsk pepparrot
|
50 g |
Gör så här
Fiskgratäng:
Näringsvärden, per port inkl. tillbehör
Energi:
761 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 45 g |
Kolhydrater: | 38 g |
Fett: | 47 g |

