Fläskfilé med ädelost
45 min
Huvudrätt
Middag
Varmrätt
•
&format=webp)
En festlig och matig rätt där sötman från rödbetor och morot möter sältan från ädelost. Hittar du inte skogschampinjoner går det utmärkt att använda vanliga champinjoner.
Ingredienser
Fläskfilé
|
400 g |
---|---|
Blandade rotfrukter t ex potatis, rödbetor och morötter
|
800 g |
Salt och peppar
|
Skogschampinjoner
|
250 g |
---|---|
Vitlöksklyfta
|
½ |
2 dl | |
Kinesisk soja
|
1 tsk |
70 g |
Babyspenat
|
---|
Gör så här
Näringsvärden, per port inkl tillbehör
Energi:
465 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 31 g |
Kolhydrater: | 27 g |
Fett: | 24 g |

