Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Glögg
Glögg
15 min
•
Kommentarer
Hemgjord glögg överraskar gästerna i advent. Med färdig glöggkrydda, äppeljuice och rött vin är din egen glögg klar på en kvart. Servera glöggen med russin och skållade mandlar.
Andra liknande recept
1 tim 30 min
Saffransbullar med mandelmassa
(407)
Mjuk pepparkaka
(311)
1 tim 30 min
Lussekatter
(2212)
1 tim 30 min
Lussebullar
(1693)
45 min
Mördegskakor
(1257)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Koka upp äppeljuice, socker och glöggkryddor i en stor kastrull, ca 15 min.
Tillsätt vinet och värm på låg värme. Servera ev med russin och skållade mandlar.
Klart!
Näringsvärden, per recept exkl russin o mandlar
Energi:
1148 kcal
Protein:
1 g
Kolhydrater:
161 g
Fett:
1 g
Ingredienser
Konc konc äppeljuice
2 dl
Rårörsocker
2 dl
Glöggkrydda, à 37 g
2 påsar
Rödvin
7½ dl
Andra liknande recept
1 tim 30 min
Saffransbullar med mandelmassa
(407)
Mjuk pepparkaka
(311)
1 tim 30 min
Lussekatter
(2212)
1 tim 30 min
Lussebullar
(1693)
45 min
Mördegskakor
(1257)
1 tim 30 min
Saffranskladdkaka med vit choklad och passionsfrukt
(35)
12 tim
Pepparkaksdeg
(739)
15 min
Brända mandlar
(907)
30 min
Kolakakor
(2165)
1 tim
Knäck
(2368)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arla webbshop
Konsumentforum