Glögg

15 min
Glögg

Hemgjord glögg överraskar gästerna i advent. Med färdig glöggkrydda, äppeljuice och rött vin är din egen glögg klar på en kvart.  Servera glöggen med russin och skållade mandlar.

Ingredienser

Konc konc äppeljuice
2 dl
Rårörsocker
2 dl
Glöggkrydda, à 37 g
2 påsar
Rödvin
7½ dl

Gör så här

  • Koka upp äppeljuice, socker och glöggkryddor i en stor kastrull, ca 15 min.
  • Tillsätt vinet och värm på låg värme. Servera ev med russin och skållade mandlar.
Klart!

Näringsvärden, per recept exkl russin o mandlar

Energi:

1148 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 1 g
Kolhydrater: 161 g
Fett: 1 g
https://www.arla.se/recept/glogg/