Glutenfri rabarberpaj
Efterrätt
Fika
•
&format=webp)
Syrliga rabarber under ett sött, knaprigt täcke av mandelmjöl, glutenfria havregryn och hackade mandlar. En glutenfri rabarberpaj som kommer att älskas av alla. Servera med en generös mängd krämig vaniljsås.

Carolina Soudah
Receptkreatör
Ingredienser
Deg:
Mandelmjöl
|
2 dl |
---|---|
Glutenfria havregryn
|
2 dl |
Strösocker
|
1 dl |
Vaniljsocker
|
1 tsk |
125 g | |
Hackad sötmandel
|
1 dl |
Fyllning:
Rabarber
|
500 g |
---|---|
Strösocker
|
4 msk |
Potatismjöl
|
½- 1 msk |
Till servering:
5 dl |
Gör så här
Näringsvärden, per portion utan vaniljsås
Energi:
477 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 8 g |
Kolhydrater: | 38 g |
Fett: | 32 g |

