Glutenfria pannkakor

40 min Brunch Efterrätt Huvudrätt Mellanmål Middag
Glutenfria pannkakor

Testa vårt recept på glutenfria pannkakor som blir både tunna och frasiga. Goda med till exempel passionsfrukt och yoghurt.

Ingredienser

Majsmjöl
1 dl
Rismjöl
1 dl
Potatismjöl
1 dl
Salt
½ tsk
4 dl
Ägg
3
2 msk
Ev florsocker
2 dl
Passionsfrukter
2

Gör så här

  • Vispa ihop de torra ingredienserna med mjölken till en klumpfri smet. Vispa i äggen och låt svälla ca 15 min.
  • Smält smöret och rör ner i smeten. Stek tunna pannkakor.
  • Rulla ihop de glutenfria pannkakorna och pudra ev över florsocker.
  • Rör ihop yoghurt med passionsfrukt och servera.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

400 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 13 g
Kolhydrater: 47 g
Fett: 17 g
https://www.arla.se/recept/glutenfria-pannkakor/