Gratinerade crêpes med svamp och linssallad
40 min
Huvudrätt
Lunch
•
&format=webp)
Pannkakor fyllda med krämig svampstuvning. Serverad med knaprig linssallad blir det en prefekt lunch.
Ingredienser
Crêpes:
Pannkakor
|
6 |
---|---|
Skogschampinjoner
|
250 g |
Schalottenlökar
|
4 |
Finhackad vitlöksklyfta
|
1 |
Vetemjöl
|
2 msk |
1½ dl | |
2 dl | |
Svartpeppar
|
|
75 g | |
Arla® Familjefavoriter Riven ost Gouda
|
100 g |
Linssallad:
Svarta linser
|
1 dl |
---|---|
Cocktailtomater
|
10 |
Dijonsenap
|
2 tsk |
Vitvinsvinäger
|
1 tsk |
Olivolja
|
3 msk |
Salt och svartpeppar
|
|
Honung
|
|
Salladsmix
|
65 g |
Gör så här
Crêpes:
Linssallad:
Näringsvärden, per port
Energi:
635 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 25 g |
Kolhydrater: | 45 g |
Fett: | 39 g |

