Grillad fläskfilé med grönsaksbulgur och chilibearnaise
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Grillade skivor av fläskfilé som du serverar med grönsaksbulgur och god sås. Vänd ner ruccola i bulgurn precis innan servering och servera med chilibearnaise.
Ingredienser
Fläskfilé
|
600 g |
---|---|
2 msk | |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
½ krm |
Paprikapulver
|
½ tsk |
Chilibearnaisesås
|
2 dl |
---|
Grönsaksbulgur:
Bulgur
|
2 dl |
---|---|
Zucchini
|
1 |
Champinjoner
|
150 g |
2 msk | |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
½ krm |
Rucola
|
60 g |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
605 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 38 g |
Kolhydrater: | 35 g |
Fett: | 34 g |

