Grönsaksbiffar
30 min
Buffé
Huvudrätt
Middag
•
&format=webp)
Dessa grönsaksbiffar är gjorda på palsternacka, morot, KESO® Cottage cheese och havregryn. Panering med frön ger härligt krisp! Servera dem gärna med klyftpotatis, sallad och tzatziki, eller varför inte i hamburgerbröd!

Ingredienser
Palsternackor, 400 g
|
5 |
---|---|
250 g | |
2 dl | |
Havregryn
|
2 dl |
Stor morot
|
1 |
Salt
|
½ tsk |
Panering och stekning:
Solroskärnor
|
¾ dl |
---|---|
Pumpakärnor
|
¾ dl |
3 msk |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
417 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 18 g |
Kolhydrater: | 27 g |
Fett: | 25 g |

