Hallonpannacotta med kanel

3 tim 15 min Efterrätt
Hallonpannacotta med kanel

En pannacotta på gräddfil med ett stänk kanel, som framhäver den goda sötsyrliga hallonsmaken.

Ingredienser

Gelatinblad
Hallon
225 g
Strösocker
¾ dl
Vaniljsocker
1 tsk
Malen kanel
1 krm
2 dl

Gör så här

  • Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten ca 5 min.
  • Rör ihop hallon, socker och kanel i en kastrull och koka upp under omrörning.
  • Lyft bort från plattan. Tillsätt gelatinet och rör tills det smält. Rör ner gräddfilen.
  • Häll upp i små glas. Låt stelna i kyl i minst 3 tim.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

160 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 4 g
Kolhydrater: 22 g
Fett: 6 g
https://www.arla.se/recept/hallonpannacotta-med-kanel/