Halstrade pilgrimsmusslor med brynt sojasmör och blomkålspuré
30 min
Förrätt
•

En lyxig förrätt där det brynta sojasmöret gifter sig fint med den lena blomkålspurén. Tänk på att inte steka pilgrimsmusslorna för länge, då kan de lätt bli lite sega.
Ingredienser
Pilgrimsmusslor
|
8 |
---|---|
2 msk |
Blomkålspuré:
Blomkål
|
400 g |
---|---|
2 msk | |
Färsk persilja
|
½ dl |
Salt och peppar
|
Brynt smör med soja:
50 g | |
Japansk soja
|
2 msk |
Garnering:
Färsk persilja
|
---|
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
220 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 7 g |
Kolhydrater: | 3 g |
Fett: | 20 g |

