Havrefrallor
2 tim
Brunch
Buffé
Frukost
Mellanmål
Frysbar
•
&format=webp)
Att bjuda på nybakade frallor brukar alltid vara uppskattat! Vi har havregryn i degen för att göra frallorna extra saftiga. Bjud på bröden när de är alldeles nybakade. De som eventuellt blir över kan du frysa in, så har du fint bröd att njuta av längre fram.

Constance Loeper
Receptkreatör

Ingredienser
Jäst
|
25 g |
---|---|
Vatten
|
6 dl |
50 g | |
Fiberhavregryn
|
3 dl |
Vetemjöl
|
10 - 12 dl |
Salt
|
2 tsk |
Ägg, uppvispat
|
1 |
---|---|
Fiberhavregryn
|
1 dl |
Gör så här
Gillar du krispiga ostfrallor? Lägg en skiva ost på de ogräddade frallorna och strö sedan på havregryn!

