Hot tuna melt
45 min
Brunch
Förrätt
Frukost
Mellanmål
Snabbmat
•
&format=webp)
Hot tuna melt är den perfekta mackan att servera när du vill unna dig något riktigt maffigt. Tonfiskröran innehåller både rödlök, blekselleri, saltgurka, majonnäs, japansk soja, sambal oelek och riven cheddar. Lägg röran mellan surdegsbröd och stek bröden frasiga. Servera med grönsaksstavar.
Ingredienser
Tonfiskröra:
Tonfisk i olja
|
2 burkar |
---|---|
Liten rödlök
|
1 |
Blekselleri
|
1 stjälk |
Saltgurka
|
1 |
Hackad bladpersilja
|
2 msk |
Majonnäs
|
1 dl |
Japansk soja
|
1 msk |
Sambal oelek
|
1 msk |
150 g | |
Formbröd, gärna suredeg
|
8 skivor |
Bregott® Normalsaltat smör & raps
|
4 msk |
Babyspenat
|
70 g |
Till servering:
Morot
|
100 g |
---|---|
Blekselleri
|
2 stjälkar |
Gurka
|
1 |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
757 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 5,2 g |
Protein: | 36,3 g |
Kolhydrater: | 38,9 g |
Fett: | 51,1 g |

