Inbakad tacopizza med svamp
1 tim
Middag
•
&format=webp)
Här kommer en riktig klassiker fast i modern tappning! Inbakad tacopizza, eller calzone som den också kallas för, fylld med baljväxtfärs, svamp, het taco-ost och majs. Servera tacopizzan rykande varm tillsammans med krispig sallad och svalkande crème fraiche med smak av lime och koriander.
Nytt
Ingredienser
Gul lök
|
1 |
---|---|
Vitlöksklyfta
|
1 |
Portabellosvamp
|
280 g |
Champinjoner
|
200 g |
Salt
|
1 krm |
2 msk | |
Baljväxtfärs
|
300 g |
Frysta majskorn
|
2 dl |
Taco kryddmix, à 28 g
|
1 påse |
Vatten
|
½ dl |
Pizzadeg à 400 g
|
2 förp |
150 g |
Till servering:
Romansallad
|
1 huvud |
---|---|
Gurka
|
1 |
Färsk koriander
|
1 knippe |
Olivolja
|
2 msk |
Lime, pressad saft
|
1 |
2 dl |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
1010 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 17,3 g |
Protein: | 40,3 g |
Kolhydrater: | 120,9 g |
Fett: | 40,2 g |

