Italiensk fiskboll

20 min Huvudrätt Lunch Middag
Frysbar
Italiensk fiskboll

Den populära pizzasmaken passar även till fiskbullar. Pasta är oväntat gott till!

Ingredienser

Fiskbullar i buljong
750 g
3 dl
Torkad oregano
1 tsk
1 dl

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225° eller 200° varmluft.
  • Häll soppan i en ugnssäker form. Låt fiskbullarna rinna av och lägg dem i formen.
  • Strö över oregano och ost. Gratinera i övre delen av ugnen 10–15 min.
  • Servera med kokt pasta och vitkålssallad.
Klart!

Variera genom att byta fiskbullar mot 500 g fiskfilé. Öka på tiden i ugnen med ca 5 min.

Näringsvärden, per port inkl pasta och sallad

Energi:

505 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 20 g
Kolhydrater: 65 g
Fett: 17 g
https://www.arla.se/recept/italiensk-fiskboll/