Italiensk soppa med farro

20 min Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag
Frysbar
Italiensk soppa med farro

Farro är ett ursprungsvete från Italien som är gott i sallader, att servera istället för ris eller som här, i en mustig tomatsoppa.

Ingredienser

Kelda® Mustig tomatsoppa
1 liter
Matvete eller farro
2 dl
Minimozzarella
150 g
Pesto
1 dl

Gör så här

  • Koka farro enligt anvisning på förpackningen.
  • Häll av eventuellt vatten och lägg tillbaka grynen i kastrullen.
  • Häll på soppan och värm allt under omrörning.
  • Toppa med minimozzarella och en klick pesto.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

455 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 14 g
Kolhydrater: 31 g
Fett: 29 g
https://www.arla.se/recept/italiensk-soppa-med-farro/