Kalvfärsbiffar med rostade rödbetor
50 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Kalvfärsbiffar med vitlök och tärnad, salt vitost får smak från medelhavets kök. Vår goda potatispuré till kalvfärsbiffarna är en riktig höjdare.
Ingredienser
Kalvfärs
|
600 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
100 g | |
Ägg
|
1 |
Finriven vitlöksklyfta
|
1 |
Hackad färsk persilja
|
½ dl |
Rödbetor
|
500 g |
---|---|
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
|
Salt
|
½ tsk |
Potatispuré:
Mjölig potatis
|
800 g |
---|---|
2 dl |
Gör så här
Kalvfärsen kan även bytas ut mot lammfärs.
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
745 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 40 g |
Kolhydrater: | 46 g |
Fett: | 43 g |

