Kavring med vilttopping

15 min Förrätt
Kavring med vilttopping

Aptitretare med nordiska smaker. Servera till drinken eller som förrätt.

Ingredienser

Rökt renstek eller annat rökt viltkött
100 g
1½ dl
Osötad senap
1 tsk
Hackad färsk gräslök
3 msk
Salt
½ krm
Svartpeppar
1 krm
Kavring
8 skivor
Löjrom
100 g

Gör så här

  • Hacka köttet och blanda med kvarg, senap, gräslök, salt och peppar.
  • Tryck ut 16 rundlar av kavringen med hjälp av ett glas. Hit kan man förbereda.
  • Lägg rensteksröran på bröden.
  • Klicka på löjrom och garnera med gräslök och nymalen svartpeppar.
Klart!

Är löjrommen för lös? Låt den rinna av genom en sil så blir den fastare och lättare att garnera med.

https://www.arla.se/recept/kavring-med-vilttopping/