Kebab i pitabröd
45 min
Huvudrätt
Middag
•

Hemgjord klassisk kebab med de rätta smakerna!
Ingredienser
Vitlöksås:
2 dl | |
Liten vitlöksklyfta
|
1 |
2 msk | |
Salt
|
Tomatsås:
Rödlök
|
½ |
---|---|
Vitlöksklyfta
|
1 |
1 msk | |
Krossade tomater
|
½ burk |
Salt och svartpeppar
|
Kebab:
Entrecote, lövbiff eller fläskkarré
|
500 g |
---|---|
Kebabkrydda
|
2 msk |
Salt
|
1 tsk |
Olja
|
2 msk |
Tillbehör:
Gurka
|
1 |
---|---|
Rödlök
|
½ |
Tomater
|
2 |
Isbergssallad
|
1 |
Pitabröd
|
4 |
Feferoni
|
4 |
Gör så här
Vitlöksås:
Tomatsås:
Kebab:
Tillbehör:
Näringsvärden, per port
Energi:
572 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 4,5 g |
Protein: | 38 g |
Kolhydrater: | 49,2 g |
Fett: | 24,6 g |

