Kebabrulle
30 min
Huvudrätt
Snabbmat
•
&format=webp)
Riktigt läcker kebabrulle serverad i liba-bröd. Fyll den med de grönsaker du gillar och strö sumak (ett turkiskt torkat kryddpulver du hittar i välsorterade butiker) för att ge kebaben en fräsch och syrlig smak.
Ingredienser
Kebabskav eller viltskav
|
400 g |
---|---|
1 msk | |
150 g | |
Tunnbröd liba
|
4 |
Tomater
|
2 |
Rödlök
|
½ |
Saltgurkor
|
4 |
Salladsblad
|
4 |
Sumak
|
ev 1 msk |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
515 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 33 g |
Kolhydrater: | 48 g |
Fett: | 20 g |

