Kebabrulle

30 min Huvudrätt Snabbmat
Kebabrulle

Riktigt läcker kebabrulle serverad i liba-bröd. Fyll den med de grönsaker du gillar och strö sumak (ett turkiskt torkat kryddpulver du hittar i välsorterade butiker) för att ge kebaben en fräsch och syrlig smak.

Ingredienser

Kebabskav eller viltskav
400 g
1 msk
150 g
Tunnbröd liba
4
Tomater
2
Rödlök
½
Saltgurkor
4
Salladsblad
4
Sumak
ev 1 msk

Gör så här

  • Stek skaven i smör-&olja en stekpanna. Skala löken. Hacka lök, tomat och saltgurka.
  • Bred färskost på bröden. Lägg på skav och grönsaker. Strö ev över sumak och rulla ihop bröden.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

515 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 33 g
Kolhydrater: 48 g
Fett: 20 g
https://www.arla.se/recept/kebabrulle/