Kladdkaka med Polly och färskostswirl
50 min
Dessert
Efterrätt
Fika
Frysbar
•
&format=webp)
Kladdig kaka, seg brownie och frisk cheesecake - tre favoriter i ett. Kakan smakar bäst om den görs dagen innan och serveras med vispad grädde eller vaniljglass.
Ingredienser
150 g | |
Mörk choklad 70%
|
150 g |
Rostade salta cashewnötter
|
100 g |
Ägg
|
3 |
150 g | |
Rårörsocker
|
2 dl |
Vetemjöl
|
2 dl |
Polly, t ex Polly
|
100 g |
Gör så här
Näringsvärden, per per bit
Energi:
415 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 6 g |
Kolhydrater: | 45 g |
Fett: | 23 g |
Video
Kladdkaka med Polly och färskostswirl
Louise Johansson, Sveriges första mästerkock, bakar kladdkaka med Arla Kökets färskost i smeten.

