Knaprig ägg- och kaviarmacka

20 min Frukost Mellanmål
Knaprig ägg- och kaviarmacka

Ägg och kaviar på rågbröd är en riktig svensk klassiker. Blanda, bred och njut!

Ingredienser

Knäckebröd, t ex finn crisp
8 skivor
Ägg
3
250 g
Kaviar
½ dl
Hackad färsk dill
½ dl
Rödlök
½
Svartpeppar
1 krm

Gör så här

  • Koka äggen ca 7 min.
  • Rör ihop cottage cheese, kaviar och dill. Skala och skiva äggen. Skala och hacka löken.
  • Klicka röran på bröden. Lägg på äggskivorna och toppa med lök och svartpeppar.
Klart!

Näringsvärden, per styck

Energi:

115 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 8 g
Kolhydrater: 7 g
Fett: 6 g
https://www.arla.se/recept/knaprig-agg--och-kaviarmacka/