Kokt torsk med brynt smör
40 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Färsk torsk är en delikatess. Köttet blir fastare och mer smakrikt om du lättrimmar fisken innan den tillagas.
Ingredienser
Benfri torskrygg
|
600 g |
---|---|
Salt
|
2 msk |
100 g | |
Riven pepparrot
|
4 msk |
Skivade rädisor
|
1 dl |
Gör så här
Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör
Energi:
305 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 26 g |
Kolhydrater: | 1 g |
Fett: | 22 g |
Video
Brynt smör – så gör du
Gör ett perfekt brynt smör tillsammans med stjärnkocken Andreas Hedlund. Ett gott brynt smör har en karamelliserad och nötig smak som förhöjer nästan all mat och smakar magiskt ihop med allt från torsk, till glass och sockerkaka.

